Skip to main content

Bijna 40 teams hopen in Barger-Compascuum nog even NK-punten te scoren

Bijna 40 teams hopen dit weekend in het Drentse Barger-Compascuum nog even NK-punten op te pikken. De HVC Beach Cup 2023 is een van de laatste toernooien voor het Nederlands kampioenschap Beach Handball.

Advertentie

Al tien jaar organiseert HVC, de herenploeg speelt in de zaal in de tweede divisie, in eigen dorp een zandtoernooi. De HVC Beach Cup maakt al enige jaren onderdeel uit van de Beach Tour van het NHV.

Voorwaarts, Black Lake Beach en Volendam
Ook dit weekend hopen jeugd- en seniorenteams in Barger-Compascuum punten voor de ranking te scoren. Gelijktijdig kan er in Venlo en Heemskerk nog zaken voor de Beach Tour gedaan worden.

Teams als Voorwaarts, Hurry-Up en Borhave laten zich vandaag op de HVC Beach Cup 2023 zien. Morgen is het de beurt aan de senioren. Onder andere Webton, Black Lake Beach en Volendam strijden in Zuidoost-Drenthe om de beker, NK-punten én de taart voor Fair Play.

Volgend weekend
Het NK Beach Handball is volgend weekend. Het NHV maakt maandag de balans op en dan worden in iedere categorie de beste zeven ploegen van de Beach Tour plus de Nederlands kampioen uitgenodigd voor het eindtoernooi.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie