Skip to main content

Boonstra ziet frisse bries bij Hurry-Up zitten

Er komt een frisse bries aan bij Hurry-Up en dat ziet Sjoerd Boonstra (29) wel zitten. De cirkelspeler heeft zijn aflopende contract in Zwartemeer met tenminste één jaar verlengd.

Advertentie

In 2016 kwam Boonstra over van provinciegenoot E&O. Zo gaat hij op voor seizoen acht bij bekerfinalist Hurry-Up.

“Met Sven Hemmes komt een nieuwe trainer voor de groep. Daar kijk ik naar uit”, legt Boonstra uit. Na vier seizoenen hebben de oranje-zwarten afscheid van Joop Fiege genomen.

Aantrekkelijk voor publiek en sponsoren
Hurry-Up is een vijftal, vlak voor de laatste competitiewedstrijd van het afgelopen seizoen maakte ook de ervaren Deen Nicolai Schoemaker zijn terugkeer naar zijn thuisland bekend, kwijtgeraakt. Jeugdspelers gaan de gaatjes bij de BENE-Leagueploeg opvullen. “Minder spelers van heel ver, meer eigen jongens. Dat is aantrekkelijk voor publiek en sponsoren”, is de mening van Boonstra.

Hij maakt graag deel uit van de nieuwe plannen in Drenthe. “De jeugd is door krachten als Patrick Miedema en ook ikzelf te kneden en kunnen tevens overdag met Sven veel uren maken. Ben benieuwd hoever ons dat kan brengen.”

Izegem en Houten
In de laatste week van juli start Hurry-Up de voorbereiding op het nieuwe jaar in de BENE-League. De formatie van Hemmes en Boonstra verwelkomt twee andere ploegen in de competitie. AtomiX en Tachos hebben plaatsgemaakt voor Izegem en Houten.

Lees ook: Rechtervleugel Hurry-Up blijft intact

Foto: FotoReza

Advertentie