Borhave in eigen huis onderuit tegen SEW

By 24 oktober 2016Eredivisie

Afgelopen weekend liep Borhave in eigen huis tegen een pijnlijke nederlaag aan tegen het op papier gelijkwaardige SEW. De ploeg van Rik Philips maakte eigenlijk geen seconde aanspraak op de overwinning: 20 – 27.

Het schortte bij de thuisploeg vooral aan nauwkeurigheid, beleving en geluk. Al vroeg in de wedstrijd keek Borhave tegen een 0 – 4 achterstand aan. Bij rust stond het 8 – 13.

Tweede helft geen verandering
Ook in het tweede bedrijf bleef de Overijsselse thuisploeg verkrampt spelen en veel te veel missen. SEW kon dan ook eenvoudig verder uitlopen. Het verschil liep in de tweede helft op tot maximaal tien punten. De eindstand werd bepaald op 20 – 27.

Door de overwinning gaat SEW over Borhave heen op de ranglijst. Beide ploegen hebben vier punten uit zeven duels.