Borhave walst over Veneco/Velo heen

Het een na laatste thuisduel van Borhave werd nooit een echte wedstrijd. Veneco/Velo werd met 48-15 teruggestuurd naar Wateringen onder het toeziend oog van het team van de week, de Borhave F en H jeugd.

Pas bij 7-0 scoorde Veneco/Velo de eerste tegentreffer. Bij de rust was het gat al opgelopen naar 19 doelpunten (24 – 5)! Borhave denderde na rust door en krikte het doelsaldo fors op. Alle speelsters van Borhave, met uitzondering van de uitstekend keepende Cynthia Snippert, hebben gescoord. Het vertrek van de trainer Miro Stare had volgens Eline Legtenberg geen invloed op de wedstrijd, “als team zijn we juist hechter geworden” was haar reactie

Met nog 3 wedstrijden te gaan en een voorsprong van 3 punten op de naaste concurrenten komt de eredivisie steeds meer in zicht. Komende zondag spelen de dames in Panningen tegen Targos Bevo, een week later in Kwintsheul tegen Quintus en op 20 maart om 13.00 uur de laatste thijswedstrijd tegen Fortissimo; allemaal finales.

In verband met het vertrek van Miro Stare worden de trainingen aankomende weken verzorgd door Chantal Berlauwt en Afton Groener.