Skip to main content

Broch: we zijn lekker hard aan het trainen

Met de bekendmaking van de olympische selectie werd de eerste week van voorbereiden voor de Oranjedames met knikkende knieën afgesloten. Keuzes zijn gemaakt. Cirkelspeelster Yvette Broch mag zich gaan opmaken voor de trip naar Brazilië. 

Advertentie

“Afgelopen week was wel even heftig toen de selectie bekend gemaakt werd”, laat de speelster van Hongaars kampioen Györi weten. Een fitte selectie streed voor vijftien felbegeerde plaatsjes in het keurkorps van Groener. Broch mag samen met Dannick Snelder vertrouwd de cirkelpositie bekleden.


“We zijn lekker hard aan het trainen”, vertelt de oud-speelster van onder meer Quintus en het Franse Metz. “De sfeer is goed. We hebben onwijs veel zin!”, stelt Broch de oranjesupporters gerust. Op 24 juli vertrekt Oranje naar Rio. Eerst wachten drie weken van voorbereiden op eigen bodem.

Start OS
Op 6 augustus speelt Oranje haar eerste wedstrijd op de Olympische Spelen tegen Frankrijk. Een tegenstander waar tijdens het OKT nog met 24 – 17 werd verslagen. Ga naar deze pagina voor meer informatie over wedden op handbalwedstrijden tijdens de Olympische Spelen.

Door: Stijn Steenhuis
Foto: Tina KolthofAdvertentie