Skip to main content

Caesar schreeuwt Aristos naar lijfsbehoud

By 20 mei 2018Eredivisie, Voorpagina

Zaterdagavond. Iets voor tienen. De Aristoshal staat blank van de rook. Damp van de victorie. Tijdens de succesvolle handhaving van de eredivisionist uit Amsterdam waren on-Nederlandse taferelen te zien. 

Advertentie

Na de verliespartij in Oss (25-24), stelde Def-Fire/Aristos orde op zaken tegen stuntploeg Olympia’89. Met elf doelpunten verschil distantieerden de Amsterdammers zich van het niveau van de eerste divisie: 30-19.

Harde kern
De cijfers zijn opgenoemd. Veel interessanter was de ambiance in de hoofdstad. Meermaals kwam een als Caesar verkleedde supporter, én oud-doelman van Aristos, van zijn gat en zweepte het publiek op. Zestig minuten lang kon de eredivisionist aan het front rekenen op de steun van de harde kern.

De Aristos Ultras. De gevreesde sfeergroep van de geel-blauwen. Soms gaan ze op internet te ver. Maar nog vaker moet je erom gniffelen. Tijdens het kookpunt van de best-of-two om een eredivisieplaats toonden ze hun charmes. Gehesen in de clubkleuren zorgden ze voor een boost bij de gladiatoren op het veld.

Koenders
Maarten Roestenburg en assistent Barry Koenders flikken het kunstje. Bij afwezigheid van hoofdcoach Maarten Roestenburg nam de oud-international de rol van coach een aantal speelrondes op zich. Tijdens de laatste veldslag was Roestenburg weer van de partij. Vedi, vidi, vici.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie

Join the discussion One Comment