Skip to main content

Coachklus Martens bij WHC/Hercules

Oud-speelster van Quintus Esmee Martens (26) wordt de nieuwe trainer/coach van de opleidingsploeg van WHC/Hercules. Dat meldt Peter Lotman in het AD.

Advertentie

Waar Wesley Hage en Nick Masmeijer aangesteld zijn bij de hoofdmacht, gaat Martens zich buigen over de reserves van WHC/Hercules. Als linkerhoekspeelster heeft ze een rijk verleden bij Quintus in de eredivisie en Europa.

Handbalschool Haaglanden
“Ik ben in eerste instantie benaderd door Wesley Hage met wie ik al vijf jaar heel prettig samenwerk bij Handbalschool Haaglanden”, vertelt Martens. “Het idee sprak me meteen aan en na een goed gesprek met het bestuur van WHC/Hercules heb ik besloten aan boord te gaan. Een aantal jongens ken ik ook al vanuit de handbalschool. Dat was voor mij een extra motivatie om voor deze kans te gaan.”

Het afgelopen jaar werd Martens met de A-junioren van Quintus kampioen van Nederland. Ook een andere dame die in Kwinstheul heeft gespeeld Celine Michielsen stapt het coachvak in. De voormalig cirkelspeelster krijgt de leiding over de reserves van Aalsmeer.

Tweede divisie
WHC/Hercules 2 is actief in de tweede divisie. Het vlaggenschip speelt in de eredivisie.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie