Skip to main content

Competitiedebuut Nusser voor Odense HC dichtbij

Aan het begin van de week sloot Larissa Nusser voor het eerst aan bij haar nieuwe club Odense HC en vanmiddag kan de spelmaker van Oranje haar debuut maken.

Advertentie

Na het WK tekende Nusser voor twee en een half seizoen bij Odense HC. Bij de kampioenskandidaat in het oranje-wit vervangt ze positiegenoot Mia Rej die op het WK in Spanje geblesseerd aan haar knie raakte.

Met de wintertransfer van de Limburgse is een geldbedrag gemoeid. København Håndbold heeft Odense HC het contract van Nusser dat nog een half jaar doorliep laten afkopen.

Odense HC ontvangt vanmiddag om 16:00 in eigen huis Silkeborg-Voel. Naast Nusser hervatten ook Lois Abbingh, Dione Housheer, Kelly Vollebregt en Bo van Wetering na het teleurstellend verlopen wereldkampioenschap de competitie in clubverband.

Van der Vliet en Rompen
Ook Nikita van der Vliet komt vandaag in Denemarken in actie. De cirkelspeelster, die haar contract bij Nykøbing tot en met de lente van 2024 heeft verlengd, verwelkomt om 18:00 Skanderborg Handbold. Bij de bezoekers staat Claudia Rompen onder de lat.

Lees ook: Radio HI: De totstandkoming van de wintertransfer van Larissa Nusser

Foto: FotoReza

Advertentie