Skip to main content

CSM Bucuresti en Broch zegevieren voor vijfde keer in Champions League

Het CSM Bucuresti van oud-international Yvette Broch is in groep A van de Champions League door een uitzege in Montenegro op tien punten gekomen.

Advertentie

CSM Bucuresti wist gisteren in het kampioenenbal af te rekenen met de hekkensluiter in de poule Buducnost. Na 9-15 werd het 20-28 voor de bezoekers uit Roemeniƫ.

Vijf voor Broch
Tegen Buducnost, dat in de Champions League uitgespeeld lijkt, was een mooie rol weggelegd voor Broch. Op de lijn wist de brunette al haar vijf schotpogingen om te zetten in een treffer.

In Montenegro ontbrak Tess Wester, vorige maand met de Oranjedames nog actief op het WK in Spanje, bij CSM Bucuresti. Door de overwinning op vreemde bodem blijven de Roemenen achter Team Esbjerg, Rostov-Don en Ferencvaros vierde.

Borussia Dortmund
Plaats vijf in groep A is voor Borussia Dortmund. De geel-zwarten redden het gisteren niet tegen runner-up Rostov-Don: 25-31 (12-17). Tegen de gasten uit Rusland scoorde Merel Freriks zes keer. Tussen de palen van Borussia Dortmund maakte Yara ten Holte veertien stops (32 procent).

Advertentie