Skip to main content

CSV/Meervogels en Kees Boomhouwer uit elkaar

By 1 juni 2017Tweede Divisie

Kees Boomhouwer neemt na één seizoen afscheid als hoofdcoach van fusieploeg CSV/Meervogels. De Noord-Hollandse club CSV is op jacht naar een goede vervanger.

Advertentie

Met een derde plaats in de competitie en slechts drie punten achterstand op de kampioen werd het seizoen zeer positief afgesloten. De doelstelling van de fusieploeg, een plaats in de top-3, werd behaald. Toch kan er geen vervolg gegeven worden aan de samenwerking.

Onhaalbaar
De combinatie tussen CSV en Meervogels houdt op te bestaan wegens het stoppen van meerdere spelers. Door de gekrompen spelersgroep is het onhaalbaar om daar zo’n toptrainer tegenover te zetten. Komend seizoen zal men onder de CSV-vlag actief zijn in de tweede divisie.

MT Melsungen
Oud-international Kees Boomhouwer, tevens vader van international Jeffrey Boomhouwer, betreurd de ontwikkelingen. De oefenmeester gaat er een jaartje tussenuit. “Dat geeft mij de mogelijkheid vaker bij mijn zoon in Duitsland te kijken”, vertelt de trainer. Jeffrey Boomhouwer is actief bij het Duitse MT Melsungen. “Het afgelopen jaar heb ik geen wedstrijden kunnen bekijken en dat vind ik toch jammer.”

Advertentie