Skip to main content

Cupfighters en BENE-Leagueploegen openen achtste bekerfinale

By 17 februari 2020Beker, Voorpagina

Cupfighters en BENE-Leagueploegen openen in de midweek de achtste bekerfinale. Acht partijen leveren evenveel kwartfinalisten op.

Advertentie

Havas en DFS Arnhem openen dinsdagavond het bal. In Almere strijden de competitiegenoten om het eerste plaatsje bij de laatste acht. Volendam gaat op bezoek bij tweede divisionist Ha-STU. De Nijmeegse studenten speelden in 2018 in dezelfde bekerronde ook al tegen de titelhouder uit het vissersdorp.

Op woensdag ontvangt eredivisionist Tachos het Drentse Hurry-Up. Cupfighter Apollo doet in Noord-Brabant de deuren open voor Hellas. Door personele problemen bij de thuisploeg wordt HVV’70, dat uitkomt in de eerste divisie, tegen landskampioen Aalsmeer op een ander moment gespeeld.

Interessant treffen
Houten – LIONS is het meest in het oog springende affiche in de achtste finale. De beide teams kwamen elkaar afgelopen weekend tegen in de BENE-League. Na 14-12 bij rust ging LIONS met de uitzege aan de haal (25-33).

Ook Bevo tegen Quintus is op papier een interessant treffen. De Panningers liggen op koers voor plaatsing voor de Final4 van de BENE-League. Quintus is koploper in de eredivisie en mikt op promotie. E&O – LIONS 2 wordt ook op donderdagavond afgewerkt.

Programma achtste bekerfinale:
Dinsdag: Havas – DFS Arnhem, Ha-STU – Volendam
Woensdag: Tachos – Hurry-Up, Apollo – Hellas
Donderdag: Houten – LIONS, Bevo – Quintus, E&O – LIONS 2

Foto: FotoReza

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    401893 210525Found your weblog and decided to have a study on it, not what I normally do, but this weblog is great. Awesome to see a site thats not spammed, and actually makes some sense. Anyway, fantastic write up. 584378