Skip to main content

De Bruin weer terug in Rotterdam

By 25 januari 2023Competities, Eredivisie, Voorpagina

Na bijna vijf seizoenen zwerven is Tom de Bruin (27) terug in Rotterdam. De rechterhoekspeler staat sinds de jaarwisseling bij eredivisionist Feyenoord Handbal op papier.

Advertentie

In 2018 ruilde De Bruin het toenmalige HARO uit Rotterdam in voor Quintus. Via de Heulse formatie kwam hij even in Duitsland terecht waar de Zuid-Hollander in de derde Bundesliga voor DHK Flensborg speelde.

Speelminuten
Twee jaar geleden pikte Aalsmeer de flankspeler op. In Noord-Holland werd De Bruin twee keer landskampioen. Het afgelopen half jaar kwam de Rotterdammer niet voor in de plannen van het vlaggenschip van Aalsmeer waardoor hij gekozen heeft voor de gang naar de eredivisie.

“In de zomer zijn mijn vader en niet veel later mijn oma overleden en dat heeft me vanzelfsprekend geraakt”, deelt De Bruin. “Sportief gezien is dit niet de stap die ik had willen maken, maar het is ook fijn om dichterbij huis te zijn. Daarbij wil ik speelminuten maken.”

Plaats twaalf
Feyenoord Handbal staat in de eredivisie op plaats twaalf. Na zestien wedstrijden hebben de rood-witten negen punten. Hekkensluiter Havas heeft er vijf.

Foto: FotoReza

Advertentie