Skip to main content

De Vries en Volendam komen er toch uit

Jelmer de Vries (21) draagt ook in het nieuwe seizoen het oranje-zwart van BENE-Leagueploeg Volendam. De opbouwer uit Friesland is er toch uitgekomen met de Noord-Hollanders.

Advertentie

De Vries blijft tenminste tot en met de lente van 2024 bij de bekerwinnaar. In de lente leek hij nog op weg naar de uitgang en zo trainde De Vries met LIONS mee, maar enkele weken later heeft de schutter uit Leeuwarden in het vissersdorp toch een krabbel gezet.

“Mijn motivatie om bij Volendam te blijven, komt ook voort uit mijn verlangen om prijzen te winnen”, legt De Vries uit. “Het feit dat ik steeds meer speeltijd krijg, motiveert me enorm. Ik zie mezelf geleidelijk aan beter worden en dat is een geweldige stimulans voor mij.”

Trainer/coach van het vlaggenschip van Volendam Geert Hinskens over de contractverlenging van de Fries die in 2018 lid werd van de club: “Waar zijn seizoen nog begon met vooral wedstrijden in het tweede team, heeft Jelmer gedurende het seizoen steeds meer kansen gepakt bij het eerste team. In belangrijke play-offwedstrijden heeft hij ons fantastisch geholpen met zijn schotkracht en slimme spel. Wij hopen dat deze ontwikkeling zich zo doorzet en dat we nog veel plezier gaan beleven aan Jelmer.”

In Ephrahim Jerry krijgt De Vries een geduchte concurrent op de schutterspositie erbij. De oud-international sluit na jaren in Zwitserland en Frankrijk aan bij Volendam.

Foto: FotoReza

Advertentie