Skip to main content

Dertien van Baijens levert HSV een punt op bij TBV Lemgo

TBV Lemgo en HSV hebben gisteravond in de Bundesliga de punten gedeeld: 34-34. Oranjeheer Dani Baijens haalde de dubbele cijfers.

Advertentie

Beide teams waren over de grens een uur lang aan elkaar gewaagd. Na 17-18 halverwege kwam TBV Lemgo even voor tijd nog voor (34-33). In de slotminuut maakten de gasten via Casper Ulrich Mortensen gelijk waarna een laatste poging van de thuisclub door de goalie van HSV werd gekeerd.

Versteijnen en Schagen
Op de vloer van zijn oude club scoorde Baijens liefst dertien keer. Daarmee werd de international, opgeroepen voor het EK van volgende maand in Duitsland, topschutter van het vermakelijke treffen.

Aan de overkant scoorden landgenoten Niels Versteijnen en Bobby Schagen ieder vier maal. Ook gaf eerstgenoemde vijf assists. Door de blessure van positiegenoot Kay Smits wordt op de rechteropbouw bij het Nederlands team de aankomende tijd veel van Versteijnen verwacht.

Na de jaarwisseling
Bij de landgenoten kan de focus op de Golden League en het Europees kampioenschap. Voor TBV Lemgo en HSV vervolgt de Bundesliga pas weer op 7 februari 2024. Dan is speelronde twintig.

Foto: FotoReza

Advertentie