Skip to main content

Deze ploegen spelen om het laatste ticket voor de Final4 van de BENE-League

Met nog vier speelrondes te gaan knokken vijf ploegen om het laatste ticket voor de Final4 van de BENE-League.

Advertentie

Koploper Achilles Bocholt (34 punten), LIONS (29) en Aalsmeer (26) kunnen zich gaan opmaken voor het finaleweekend. Met 24 punten bezet Visé, dat al vijf wedstrijden ongeslagen is in de BENE-League, de gewilde vierde plaats. De wit-blauwen ontvangen morgenavond Aalsmeer.

Het Nederlands getinte Sporting Pelt volgt op twee punten van Visé. Dit weekend komt hekkensluiter AtomiX op bezoek in Neerpelt, waardoor de Final4 voor Sporting Pelt binnen handbereik blijft. Volgende week staat het uitduel met laagvlieger KTSV Eupen op de rol voor de ploeg waar onder andere landgenoten Thijs van Leeuwen (foto), Robin Schoenaker en Dylan Vossen spelen.

Plaats zes in de BENE-League is voor Hurry-Up. Door gisteravond te verliezen bij Hubo Handbal blijft de achterstand van de Zwartemeerders op Visé drie punten. Zaterdagavond verwelkomt Hurry-Up runner-up LIONS in Drenthe. Ook spelen de oranje-zwarten nog tegen Bevo (uit), concurrent Volendam (thuis) en AtomiX (uit).

Advertentie

Ook Volendam en het Hubo Handbal van Peter Portengen hangen met 20 punten nog aan het elastiek. Zij kunnen zondagmiddag een knock-out uitdelen, omdat Volendam en Hubo Handbal elkaar in de middag in Noord-Holland tegenkomen. Op 25 februari sluit de formatie van Geert Hinskens de competitie af tegen kanshebber Visé.

Stand BENE-League:
1. Achilles Bocholt 18-34
2. LIONS 17-29
3. Aalsmeer 17-26
4. Visé 18-24
5. Sporting Pelt 18-22
6. Hurry-Up 18-21
7. Volendam 18-20
8. Hubo Handbal 19-20
9. Bevo 18-8
10. KSTV Eupen 18-8
11. Tachos 18-2
12. AtomiX 18-0

Programma BENE-League:
Tachos – Bevo
Hurry-Up – LIONS
Sporting Pelt – AtomiX
Visé – Aalsmeer
Achilles Bocholt – KTSV Eupen
Volendam – Hubo Handbal

Foto: FotoReza

Advertentie