Skip to main content

Deze seniorenploegen staan in de halve finale van het NK Beach Handball

De Nederlandse titels op het zand staan vandaag in Stadskanaal op het spel. Deze seniorenploegen maken kans op goud.

Advertentie

In het vrouwentoernooi zijn Volendam (foto) en Hiekka Hauskaa na drie speelrondes nog ongeslagen. Eerstgenoemd team klopte gisteren in de groepsfase Black Lake Beach, Niedorp en Voorwaarts.

In de strijd om plaats één in poule A versloeg Hiekka Hauskaa gisteren Unitas. De Drentse nummer twee van de groep staat vanochtend om 11:40 tegenover Volendam. Er wordt op het centre court gespeeld.

De halve finale is te zien op Eyecons. Hiekka Hauskaa en Black Lake Beach spelen aansluitend (12:20) om de andere plek in de eindstrijd. De tweede partij bij de laatste vier wordt op veld 3 gespeeld.

Bij de mannen is alleen Black Lake Beach in Stadskanaal nog ongeslagen. De sterrenploeg treft om een finaleplaats om 11:40 Hiekka Hauskaa. De opponent eindigde achter oud-winnaar Beach Handball Tilburg als runner-up in poule B.

Halve finale twee is een herhaling van de eindstrijd van vorig jaar. Titelhouder Feyenoord Handbal en Beach Handball Tilburg komen elkaar aan het begin van de middag, 12:20, tegen op veld 4.

Advertentie