Skip to main content

DFS Arnhem presenteert opvolger Langedijk

By 13 april 2017Eredivisie, Voorpagina

DFS Arnhem, de fusieclub uit AAC 1899 en AHV Swift, heeft een nieuwe hoofdtrainer weten vast te leggen. Osvaldo Gomes heeft het aankomende seizoen de selectie van de Arnhemse eredivisionist onder zijn hoede. 

Advertentie

Gomes komt over van de dames van Targos/Bevo waarmee hij momenteel nog in de race is voor een plaats in de eredivisie. Als speler heeft Gomes 10 jaar op het hoogste niveau gespeeld. De voormalig middenopbouwer kwam onder andere uit voor Tachos, Quintus en Bevo.

Juiste man 
“Osvaldo ademt handbal en kijkt verder dan het team dat hij traint”, vertelt Johann Peters, lid van de commissie die verantwoordelijk was voor de zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach. “Wij denken dan ook dat hij goed past binnen onze vereniging en bij de doelstellingen die wij als DFS Arnhem voor ogen hebben voor de komende jaren, namelijk meedraaien in de top van de eredivisie en daarbij ook aandacht schenken aan een verantwoorde doorstroming van eigen talenten vanuit de jeugd naar ons eerste team.”

Langedijk
Gomes volgt, na vijf intensieve jaren bij Bevo, Arthur Langedijk op. Onder leiding van de Nijmegenaar greep de Gelderse ploeg nét naast een ticket voor de BENE-League. Gisteren werd bekend dat Langedijk aan de slag gaat bij de dames van ZAP.

Foto: FotoReza

Advertentie