Skip to main content

Dit zijn de 6 smaakmakers van de BENE-League

By 29 augustus 2023BENE-league, Competities, Voorpagina

De BENE-League start aanstaande zaterdagavond. Dit zijn de smaakmakers van de zes Nederlandse deelnemers.

Advertentie

Bram Versteegden (Houten)
Met zijn handige passeeracties heeft Bram Versteegden (foto boven) Houten aan de titel in de eredivisie geholpen. De rentree van de Utrechters in de BENE-League gaat niet het debuut van de rechteropbouwer op het hoogste niveau van het land worden, want twee seizoenen geleden droeg hij al het groen-zwart van oud-winnaar Initia Hasselt.

Ivo Steins (LIONS)
Zijn bewegingen als omgebouwde middenopbouwer zijn niet altijd gepolijst, maar als kartrekker van de landskampioen gaat Ivo Steins vaak letterlijk voorop in de strijd. Bij een gelijke stand en nog even te gaan begint het voor de strateeg van LIONS ├ęcht leuk te worden.

Vaidas Trainavicius (Aalsmeer)
Slim, sterk en sturend. Als Aalsmeer dit jaar weer een finale gaat halen, staat Vaidas Trainavicius aan de basis van het succes. De ‘MVP’ van 2022 is als spelverdeler de belangrijkste schakel van de Noord-Hollanders. Als de nood hoog is, eist de Litouwer de bal op.

Advertentie

Kobe Serras (Bevo)
De Belgische sluipmoordenaar van Bevo. Kobe Serras verlengde al vroeg bij de geel-blauwen en zal ook dit seizoen een belangrijke bouwsteen worden. De listige linker van de rechteropbouwer krijgt het publiek in De Heuf op de banken.

Ephrahim Jerry (Volendam)
Volendam-aanwinst Ephrahim Jerry (foto onder) is niet onbesproken, maar zonder twijfel een smaakmaker. De linkeropbouwer speelde de afgelopen seizoenen in Zwitserland en Frankrijk. Hij wil graag met bal keuzes maken en schroomt een dolletje met de tegenstander niet.

Patrick Miedema (Hurry-Up)
De entree van Patrick Miedema in de BENE-League precies een jaar geleden was indrukwekkend. In Drentse dienst overtuigende de voormalig Oranjeheer als doelpuntenmaker en nu Hurry-Up wat is verjongd zal er in Zwartemeer nog meer naar Miedema worden gekeken.

Foto: FotoReza

Advertentie