Skip to main content

Dragende krachten blijven Alphadeuren/Houten trouw

Hans van Dijk is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Alphadeuren/Houten. Dat maakte het bestuur van de Stichting Tophandbal Houten vandaag in een persbericht bekend.

Advertentie

Behalve met Hans van Dijk werd ook voor het aankomende seizoen overeenstemming bereikt met assistent-trainer Remco Jacobs en medisch verzorger Tom van Wijk.

Dragende krachten als Jorick de Bruijn, Jarn van Gool, Stijn Hoefnagels, Riemer van Markus en Ilon Willems hebben ook aangegeven het aankomende seizoen in het geel/zwart van Houten actief te blijven. Met de rest van de selectie hoopt het stichtingsbestuur binnen afzienbare tijd tot eenzelfde akkoord te komen.

Alphadeuren/Houten promoveerde in 2013 naar de Eredivisie en haalde in haar eerste jaar direct de kampioenspoule. Afgelopen seizoen had de formatie van Hans van Dijk het iets zwaarder en moest het genoegen nemen met een plaats in de degradatiepoule. Voor het seizoen 2015 – 2016 heeft Houten als doelstelling eerste of tweede te eindigen in de Eredivisie, om zo promotie naar de BENE-League te kunnen afdwingen.

Foto: Alphadeuren/HoutenAdvertentie