Skip to main content

Drie nieuwelingen voor stuntend Apollo

Het gepromoveerde Apollo uit Son en Breugel heeft drie nieuwelingen aan de selectie toegevoegd. Afgelopen weekend stuntte de eerste divisionist in een oefenduel tegen Hellas.

Advertentie

Coaches Wim Pluym en Frank Kolen hebben tijdens de start van de voorbereiding drie nieuwe gezichten begroet. Rob Blommers (rechts op de foto), oud-speler van Bevo en HandbaL Venlo in de eredivisie, keert na lang blessureleed in Son en Breugel terug binnen de lijnen.

Van provinciegenoot Habo’95 heeft Apollo doelman Patrick Prijs (midden) weten los te weken. Ook Yannick Bannink (links) sluit aan en speelde voor het laatst voor de Eindhovense studentenclub Oktopus.

GHV
Tegenover de komst van het drietal staat het vertrek van Tim Lodewijks en keeper Frans Schampaert. Zij maken de transfer naar GHV. Met de formatie uit Goirle gaat het tweetal uitkomen in de eredivisie.

Apollo zette afgelopen weekend een opvallende uitslag neer. Met de drie nieuwelingen binnen de lijnen wist de club uit Noord-Brabant eredivisionist Hellas te kloppen. De partij in Den Haag eindigde in 38-47 in het voordeel van Apollo.

Bekercompetitie
De doelstelling van de kersverse eerste divisionist is boven de degradatiestreep eindigen. Tevens wil de club in het oranje-blauw overwinteren in de bekercompetitie. Afgelopen jaar bereikte Apollo verrassend de kwartfinale.

Foto: FotoReza

Advertentie