Skip to main content

Drietal Lions grijpt eervolle eredivisietitels

Luc Steins is voorafgaand aan het kwalificatieduel tussen Nederland en Polen verkozen tot beste speler van de Eredivisie. Twee teamgenoten van de spelmaker van OCI-Lions gingen er met de andere, eervolle, titels vandoor.

Advertentie

De rappe Steins bleek het afgelopen seizoen ongrijpbaar. In het beslissende finaduel tussen Lions en Bevo scoorde de international liefst negen keer. Door z’n opvallende optreden dwong de Limburger een transfer naar het Franse Massy af. Steins bleef Dario Polman voor in de verkiezing.

Hoiting verslaat Ravensbergen
Teamgenoten Kay Smits en Luuk Hoiting grepen de overige eredivisietitels. De jongste Smits-telg werd verkozen tot talent van het jaar. Ook de rechteropbouwer gaat de kampioen verlaten. De pas 19-jarige linkspoot heeft een transfer naar Wilhelmshavener HV te pakken. Hoiting werd uitgeroepen tot keeper van het jaar. Hij versloeg collega onder de lat Bart Ravensbergen van verliezend finalist Bevo.

Volgende week: Handbal Inside Team van het Jaar
De stembussen van het Handbal Inside Team van het Jaar zijn inmiddels gesloten. Volgende week wordt de meest geliefde formatie van Nederland bekend gemaakt. Op het puntje van je stoel!

Foto: Jaap van der PijllAdvertentie