Skip to main content

Dubbel nog mogelijk voor Aalsmeer

Door af te rekenen met Hurry-Up blijft Aalsmeer tweede in de HandbalNL League. Na de 41-28 overwinning van vanmiddag is de dubbel voor de Noord-Hollanders nog mogelijk.

Advertentie

In De Bloemhof stond de bekerwinnaar 59 minuten lang aan de goede kant van de score. Halverwege was het verschil tussen Aalsmeer en Hurry-Up al zes goals: 19-13. In minuut veertig kwamen de Drenten via Martijn Bijl even terug tot 24-20.

Armando Besseling
Donny Vink maakte maar weer eens de meeste doelpunten voor de ploeg van Wai Wong (foto). Waar de linkerhoekspeler in Noord-Holland tot elf kwam was ook Armando Besseling met acht treffers belangrijk voor de thuisploeg.

Na vier speelrondes staat runner-up Aalsmeer op acht punten. Alleen Volendam, dat zes punten heeft, kan het finaleticket nog voor de neus van de rivaal weggrissen. LIONS (tien punten) is na gisteravond al zeker van de BOT.

Doelsaldo
Na de interlandweek is op 18 mei LIONS – Aalsmeer en Volendam tegen Hurry-Up. Bij een gelijk puntenaantal wordt naar het doelsaldo gekeken, omdat kanshebbers Aalsmeer (+22) en Volendam (+21) enkele weken geleden met 31-31 gelijkspeelden.

Lees ook: Volendam schakelt Bevo uit

Foto: FotoReza

Advertentie