Skip to main content

Duitse club haalt doelman Versteijnen over

Hij had de afgelopen jaren al meerdere aanbiedingen uit Duitsland verzameld, maar EHV Aue heeft doelman Arjan Versteijnen (24) weten te overtuigen naar het buitenland te gaan.

Advertentie

In het nieuwe seizoen ruilt de Oranjeheer BENE-Leagueploeg Bevo in voor de Duitse tweede Bundesliga-club. Op het tweede niveau staat EHV Aue momenteel op plaats achttien.

“Ik ben er nu echt aan toe”, legt Versteijnen uit. “De afgelopen seizoenen kon ik al gaan, maar voelde het nog niet kloppend. Dit jaar hoor ik bij de top-3 van keepers in de BENE-League en dat was mijn doelstelling.

Om aansluiting bij Oranje te houden hoopt Versteijnen, die in de BENE-League ook voor Achilles Bocholt keepte, bij EHV Aue een volgende stap te zetten. “Dat kan het best op een niveau hoger. Na een stage voelde het goed en Aue wilde doorpakken. Nu weet Bevo ook waar het aan toe is.”

In Panningen laat Versteijnen een gat achter, want bij de bekerwinnaar maakt hij de allermeeste minuten onder de lat. Eerder besloten Dario Polman (stopt) en Kobe Serras (Hubo Handbal) al in het nieuwe seizoen niet bij Bevo terug te keren.

Foto: FotoReza

Advertentie