Skip to main content

Dulfer en Nusser kleuren speciale campagne Mizuno

By 20 augustus 2020Voorpagina

Wereldkampioenen Kelly Dulfer en Larissa Nusser kleuren de campagne ‘Show Your Colors’ van Mizuno. Het sportmerk komt ook deze zomer met een aantal nieuwe en heel speciale indoorschoenen.

Advertentie

Dulfer en Nusser zijn samen met een aantal volleybalinternationals de modellen van de campagne van Mizuno. Ook Oranjeheer Kay Smits is voor de lens van Mizuno verschenen.

Met de campagne ‘Show Your Colors’ wil Mizuno de sporter niet alleen een zeer goede schoen voorschotelen. “Mizuno brengt topsport en fashion bij elkaar met het Show Your Colors Pack”, legt Joost Konings van de afdeling Marketing van Mizuno uit.

Vrouwelijkheid
“Een nieuwe collectie handbal- en volleybalschoenen in de trendy tinten blauw en koraal. Deze topsport indoorschoenen in catchy kleuren geeft speelsters de mogelijkheid om in en buiten het veld de show te stelen. Een sprankelende serie, verkrijgbaar voor iedere atlete die trots is op haar prestaties, outfit en vrouwelijkheid”, vervolgt Konings.

In Dulfer en Nusser ziet Mizuno twee sterke gezichten voor de campagne. Konings legt uit: “Kelly is al jaren een rots in de branding voor het Nederlands team. Larissa straalt veel jeugdigheid uit. Een aantrekkelijk duo voor ons sportmerk en de campagne ‘Show Your Colors’”.

Al verkrijgbaar
De internationals en Mizuno raden de Wave Stealth Neo en Wave Mirage 3 aan. De nieuwe indoorcollectie van Mizuno is al verkrijgbaar.

Advertentie