Skip to main content

Duo van tweede divisionist UGHV kiest voor scheidsrechtercarrière

Tom Erinkveld (links op de foto) en Rob Wiendels zijn bezig aan hun laatste beurten als spelers op het parket, want het duo van tweede divisionist UGHV uit Ulft gaat alle pijlen op het scheidsrechtersvak richten.

Advertentie

Sinds een aantal jaar fluiten Erinkveld en Wiendels samen. Dat gaat het tweetal zo goed af dat ze zich al snel op landelijk niveau mochten laten zien.

Vrijdagavond
Dit seizoen fluiten de twintigers veel wedstrijden op eredivisieniveau. Zo stonden Erinkveld en Wiendels afgelopen weekend samen met Bevo 2 en koploper Tachos, ploegen uit het linkerrijtje van de eredivisie, op de vloer.

Erinkveld en Wiendels combineren op dit moment het fluiten van topwedstrijden met spelen voor tweede divisionist UGHV uit Ulft. In Gelderland gaat het duo aankomende vrijdagavond door het thuispubliek uitgezwaaid worden, want rechteropbouwer Erinkveld en doelman Wiendels gaan alle pijlen op hun scheidsrechterscarrière richten.

BENE-League
Door te stoppen met spelen zal het koppel nog beter beschikbaar zijn voor de bond. De BENE-League lonkt voor Erinkveld en Wiendels.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie