Skip to main content

Oosting E&O met overvolle ziekenboeg tegen landskampioen

Oosting E&O heeft in de belangrijkste fase van de competitie te maken met een overvolle ziekenboeg. De Drenten zijn nog altijd in de race voor de felbegeerde zesde plaats, die recht geeft op BENE-League handbal, maar moet het voorlopig doen met een sterk uitgedunde selectie.

Advertentie

Coach Edwin Kippers kan aankomende zaterdag in de thuiswedstrijd tegen landskampioen OCI-Lions naast de langdurig geblesseerden Mareno de Boer en Freek Gielen ook niet beschikken over Marwin van Offeren, Daniel van der Ham en Jorg Eising.

Goed nieuws voor Kippers is dat rechteropbouwer Toby Trouw nagenoeg hersteld is van zijn knieblessure. Hij zit zaterdag weer bij de selectie. Ook Joost Verjans, Max Eilering uit het tweede team en jeugdspeler Lex Baas maken deel uit van veertien spelers die het moeten opnemen tegen OCI-Lions.

In Emmen zullen de ogen stiekem al gericht zijn op de wedstrijd van volgende week zaterdag. De ploeg neemt het dan in Kwintsheul op tegen directe concurrent Quintus. Een wedstrijd die misschien wel cruciaal zal zijn in de strijd om de felbegeerde zesde plaats.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie