Skip to main content

Eerste divisie opent meteen met heerlijk affiche: V&L – Aristos

In de eerste speelronde in de eerste divisie voor mannen meteen een heerlijk affiche. In Geleen staan zaterdagavond V&L en Aristos tegenover elkaar.

Advertentie

De gasten uit Amsterdam zijn dé favoriet om de titel. Terwijl Aristos vorig seizoen degradatie naar de tweede divisie ternauwernood wist af te wenden.

De geel-blauwen hebben zich flink laten gelden op de transfermarkt. Nils Dekker (Aalsmeer), Sonni de Jonge (oud-speler van onder meer Bevo, Volendam en Houten) en zelfs voormalig trainer van SEW Arthur Langedijk. Slechts een beginnetje als het gaat om nieuwelingen bij Aristos.

Regels zijn duidelijker
“Ze zouden zelfs in de eredivisie kampioen kunnen worden”, zegt Martin Vlijm (foto). Coach van V&L, de eerste tegenstander van Aristos in het nieuwe speeljaar. De thuisploeg uit Limburg is uit de eredivisie gedegradeerd. Vlijm: “Niet onverwachts.”

Advertentie

“We hebben vorig seizoen een nieuwe ploeg opgezet. Alles kon en mocht. Dit jaar is dat anders. De regels zijn duidelijker en de ploeg heeft ermee ingestemd”, aldus Amsterdammer Vlijm.

Hij kijkt vooral uit naar de krachtmeting met Aristos. “Al ben ik meer Amsterdammer dan zij allemaal bij elkaar”, lacht de coach van de opponent. “Drenten, spelers van Houten, Aalsmeer. Noem maar op. We gaan kijken hoever we tegen ze komen.”

Ouderland, De Jong en Willems
Quinten Ouderland, Niels de Jong en Ilon Willems. Ook nieuw bij Aristos. Slechts een vervolg van het beginnetje. In Zuid-Limburg beginnen de Amsterdammers zaterdagavond aan de weg naar het onvermijdelijke kampioenschap in de eerste divisie. Horde één is het V&L van stadgenoot Vlijm.

Foto: FotoReza

Advertentie