Skip to main content

Eerste divisie: Remise in Kwintsheul, volle buit voor Rapiditas

Afgelopen weekend vonden in de eerste divisie voor mannen twee wedstrijden plaats. In Kwintsheul werden de punten gedeeld.

Advertentie

De reserves van Quintus leken in eigen huis op weg naar de overwinning. Met een sterke Paul Vis onder de Heulse lat werd Unitas op achterstand gezet (19-16).

Ook Dofferhoff binnen de lijnen
Niet alleen Vis was een opvallende kracht bij Quintus 2. Ook Lex Dofferhoff (foto) liet zich in het wit-groen zien. Het ervaren duo kon niet voorkomen dat de gasten uit Drenthe voor het eindsignaal op gelijke hoogte kwamen: 20-20.

Rapiditas heeft de punten in Limburg weten te houden. Met middenmoter Hellas 2 op bezoek werd het 21-18 voor de formatie van trainer/coach Osvaldo Gomes. Als kampioen van de tweede divisie is Rapiditas afgelopen lente gepromoveerd en de wit-blauwen zijn terug te vinden op een knappe vijfde plaats.

14 januari
Aankomend weekend speelt de top-2 van de eerste divisie in eigen huis tegen een hoogvlieger. Koploper V&L ontvangt het Rotterdamse Atomium’61 terwijl runner-up Aristos het gaat opnemen tegen de reserves van Hurry-Up uit Zwartemeer.

Foto: Paul Vis

Advertentie