Eerste prijs voor SG BBM Bietigheim, blessure Dulfer

SG BBM Bietigheim heeft de eerste prijs van het seizoen alweer binnen. De landskampioen rekende afgelopen weekend in de strijd om de Supercup af met bekerfinalist HSG Bensheim/Auerbach: 34-23.

De eerste helft in Ludwigsburg was nog spannend. Na 15-14 bij rust maakte SG BBM Bietigheim pas in de laastste tien minuten van de tweede helt het verschil. Na 24-21 was de koek bij de uitdager op.

Blessure bij Dulfer
Toen was Kelly Dulfer al in de kleedkamer. Al vroeg in het duel om de Supercup viel de Oranjedame geblesseerd uit.

Spelverdeler Inger Smits (foto) scoorde tegen HSG Bensheim/Auerbach twee keer. Even vaak als landgenoot op de rechterhoek bij de tegenstander Sarah Dekker.