Skip to main content

Eindelijk eerste voltreffer voor Feyenoord Handbal

By 15 november 2021Competities, Eredivisie, Voorpagina

Feyenoord Handbal is in de eredivisie van de nul af. Afgelopen weekend pikten de Rotterdammers tegen Havas de eerste twee punten op: 40-31 (17-15).

Advertentie

Tegen de gasten uit Almere wist Feyenoord Handbal zich eindelijk te belonen. Vorige week boden de wit-roden koploper Houten al knap tegenstand (37-34).

Door de eerste winstpartij neemt Feyenoord Handbal afstand van de laatste plaats. Met nul punten is deze in handen van het Haagse EHC. “De doelstelling is handhaving en we werken toe naar een sterkere ploeg voor volgend jaar”, laat trainer/coach Mohsen Daghrir tegenover RTV Rijnmond weten.

Tegen Havas kon hij een beroep doen op Pascal Haak. De oud-speler van onder meer Quintus en het Belgische Olse Merksem heeft het tenue van de hoofdmacht van Feyenoord Handbal weer aangetrokken. “Het is een kwestie van tijd dat ook de jongere spelers, we hebben een gemiddelde leeftijd van 22 jaar, ervaring gaan kweken. Ik ben ervan overtuigd dat we in deze klasse blijven”, besluit Mohsen.

Volgend weekend gaat Feyenoord Handbal op bezoek bij concurrent Dynamico. Na de jaarwisseling volgen laagvliegers GHV en EHC.

Lees ook: Eredivisie tóch spannend: BFC maakt Houten kopje kleiner

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie