Skip to main content

EK-debuut Oranjemannen op Ziggo Sport

By 6 januari 2020Oranje, Oranje Heren, Voorpagina

Het EK-debuut van de Oranjemannen is vanaf donderdag live te zien op Ziggo Sport. De sportzender zendt alle wedstrijden van de nationale ploeg uit.

Advertentie

Voor het eerst heeft Nederland zich geplaatst voor het Europees kampioenschap. In Trondheim speelt Oranje in de groepsfase tegen Letland en de vorige twee winnaars: Duitsland en Spanje.

Ziggo Sport zendt alle wedstrijden van de nationale ploeg live uit. Op 9 januari om 18:15 is Nederland – Duitsland. Het EK-debuut is vanaf 18:05 te zien op kanaal 13.

Zaterdag en maandag
Twee dagen vervolgt Nederland het EK tegen Letland. In de kwalificatiereeks kwamen beide landen elkaar reeds tegen. Letland won in eigen land, Oranje zegevierde in Almere. Zaterdagmiddag om 16:00 is Nederland – Letland.

Oranje sluit de groepsfase op maandag 13 januari af tegen de titelhouder: Spanje. Schakel om 20:20 in op Ziggo Sport voor het derde pouleduel van debutant Nederland. De top-2 van de poule gaat door naar de volgende ronde van het eindtoernooi.

Handbal Inside
Ook Handbal Inside reist deze week af naar Trondheim om Nederland op de voet te volgen. Op de website en social media, bijvoorbeeld Facebook en Instagram, wordt het EK-debuut van de Oranjemannen beschreven en in beeld gebracht.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie