Skip to main content

EK-spel: 700 euro aan prijzen!

By 3 november 2022Voorpagina

Morgenavond begint het EK in Montenegro, Noord-Macedonië en Slovenië. Ook dit jaar is er weer een EK-spel, waarmee mooie prijzen zijn te winnen voor de echte handbalkenners.

Advertentie

Bij het EK-spel krijg je een budget van 50 miljoen euro, waarmee je vijf landen kunt kopen die voor jou punten moeten gaan scoren op dit EK. Noorwegen, Nederland en Frankrijk in je team? Dat kan niet. De toplanden zijn natuurlijk een stuk duurder dan de minder goede landen.

Handbalkenners
De echte kenners kunnen zich dus onderscheiden van de rest, door ook de landen te kopen die op dit EK voor een verrassing zullen gaan zorgen. De totale prijzenpot van het EK-spel bedraagt op dit moment 700 euro, maar kan mogelijk nog oplopen als er meer deelnemers zijn. Meedoen aan het spel kost 7 euro. 

Meedoen met het EK-Spel? Wees er dan snel bij. De inschrijving sluit morgenmiddag om 17:59 uur. Klik hier om je te registreren!

Tip: Bij het WK Voetbal-spel is er minimaal 15.000 Euro aan prijzen te verdienen. De eerste prijs staat daar op 5.000 euro!

Foto: Tina Kolthof

Advertentie