Skip to main content

Elf van Falke niet genoeg voor Sporting Pelt

Het seizoen van Sporting Pelt zit erop. Ondanks elf doelpunten van EK-ganger Tommie Falke zijn de rood-witten uitgeschakeld in de strijd om de landstitel.

Advertentie

In de laatste speelronde van de play-offs wist Sporting Pelt koploper Visé nog te kloppen: 33-31. Door de thuiszege van Achilles Bocholt op Tongeren (35-25) gaan zij met Visé om het landskampioenschap van België spelen.

Wouter Pronk
Falke, die tot 2025 in Neerpelt blijft, maakte er zaterdagavond nog tevergeefs elf. Naast Dylan Vossen (vier goals) wist ook cirkelspeler Wouter Pronk vijf keer het net te vinden. Hij gaat vertrekken bij Sporting Pelt. Onlangs trainde Pronk mee met Hurry-Up.

Tegen Visé trad Sporting Pelt aan zonder de geblesseerde landgenoten Bartek Konitz en Robin Schoenaker. Laatstgenoemde werd opnieuw door Marco Vernooy vervangen. Door de uitschakeling van de rood-witten zit ook de invalperiode van de lange blokker erop.

BENE-League en beker
Zo eindigt het seizoen van Sporting Pelt in mineur. Ook de BENE-League en Belgische beker zijn aan de formatie van Björn Timmermans voorbij gegaan. De trainer/coach maakt in het nieuwe seizoen plaats voor Korneel Douven.

Foto: FotoReza

Advertentie