Skip to main content

E&O en Bergholt zijn er nog niet uit

E&O en Henrik Bergholt (56) zijn er nog niet uit of de Deense oefenmeester ook na de zomer bij de eredivisionist uit Emmen op de bank zit.

Advertentie

Sinds september 2021 is Bergholt de hoofdcoach van E&O. De Deen is niet in bezit van de juiste papieren en alleen voor het huidige seizoen heeft het NHV de Drentse club dispensatie gegeven.

Trainersopleiding HT4
“Om op de bank te blijven moet Henrik starten met trainersopleiding HT4”, legt bestuurslid Harwin de Jonge uit. “Het is nog niet zeker of hij dit gaat doen.”

De groen-witten maken een wisselvallig seizoen door. Met nog twee wedstrijden te gaan staat E&O op plaats acht in de eredivisie. Aanstaand weekend speelt de hoofdmacht voor het laatst in eigen huis. Tegen Bevo 2 neemt het thuispubliek afscheid van een vijftal.

Grouwe en Sijpkes
Emiel Wehkamp, Geert Herm de Goeijen, Peter Woelders, Tom Grouwe en Wouter Sijpkes gaan bij E&O stoppen. Dat is in het geval van de twee laatstgenoemde spelers een heuse aderlating. Grouwe en Sijpkes vormen dit seizoen het keepersduo van de formatie van Bergholt.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie