Skip to main content

E&O presenteert Aalderink

Eerste divisionist E&O heeft Mart Aalderink (38) gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer.

Advertentie

Vanaf de zomer volgt Aalderink in Emmen Jan Gerald Mulder op. Onder laatstgenoemde degradeerden de groen-witten begin deze maand uit de eredivisie. In het seizoen 2020/2021 was Aalderink al eens de hoofdtrainer van E&O.

Geweldige kansen
De oud-speler van Hurry-Up was de laatste drie seizoenen in de Bundesliga werkzaam. Eerst bij Neckarsulm SU en later als hoofdtrainer van HSG Bad Wildungen Vipers.

“Ik heb de afgelopen drie jaar, terwijl ik in Duitsland zat, alle ontwikkelingen van de club op de voet gevolgd. In Emmen en omgeving liggen geweldige kansen om het handbal verder te ontwikkelen”, aldus Aalderink over zijn klus bij E&O.

Nieuwe impulsen
Hij vervolgt: “Naast mijn werkzaamheden bij E&O hoop ik ook een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling en samenwerking tussen de clubs in de regio. Ik ga er alles aan doen om, met mijn opgedane ervaring, de club nieuwe impulsen te geven.”

Na een spannende degradatiestrijd met PSV en Volendam trok E&O aan het kortste eind. Het aanstaande team van Aalderink is ingedeeld in poule 1.

Foto: FotoReza

Advertentie