Skip to main content

Er wordt niet in Sittard en Kwintsheul gespeeld

Er wordt aankomend weekend ondanks de topsportstatus niet in Sittard en Kwinstheul gespeeld.

Advertentie

Het BENE-Leagueduel LIONS – Sporting Pelt gaat niet door. Bij de thuisploeg is een deel van de selectie besmet met het coronavirus. Het bestuur van LIONS heeft besloten niet te spelen.

Brief van de gemeente Westland
Ook door de eredivisiewedstrijd tussen Quintus en Fortissimo gaat een streep. Dat meldt het AD. Het sportcomplex in Kwintsheul wordt na een brief van de gemeente Westland aan de vereniging gesloten.

De gemeente Westland heeft de vereniging een dwingende brief gestuurd waarin staat dat de bestuurders persoonlijk verantwoordelijk zijn voor de controle en naleving van door de overheid opgelegde coronamaatregelen. Zo kan er ook een vraagteken achter de aanstaande thuiswedstrijden van de Heulse mannenploeg in de BENE-League.

Tegen uitsluiten van mensen
“We zijn tegen het uitsluiten van mensen en willen dus niet controleren op een toegangscode. We zijn daartoe ook niet in staat.¬†We begrijpen dat onze verengingen¬†bereid willen zijn om deze taak over te nemen maar dan nog zijn wij als bestuurder persoonlijk¬†verantwoordelijk”, reageert het bestuur van Quintus.

Foto: FotoReza

Advertentie