Skip to main content

Extra calimiteitennummer NHV vanwege slecht weer

By 13 januari 2017Competities, Voorpagina

Net als afgelopen weekend is zijn er voor aankomende zaterdag en zondag wederom slechte weersomstandigheden voorspelt. Voor het NHV reden een extra calimiteitenlijn in het leven te roepen. 

Advertentie

Het NHV adviseert teams sowieso tijdig maatregelen te nemen en extra reistijd in acht te nemen als de weersomstandigheden hier om vragen. Mocht je als team besluiten niet af te reizen dan dien je naast het afbellen via de calamiteitenlijn dit ook per e-mail te bevestigen naar competitie@handbal.nl en uiteraard de tegenstander te informeren.

CALAMITEITENLIJN – Eredivisie en Eerste divisie: Landelijke competitieleider Carla van Dijk, tel. 06- 13 68 18 18.

CALAMITEITENLIJN – Tweede divisie, Hoofdklasse, Jeugddivisie eerste en tweede klasse plus Breedtesport: tel. 026- 707 14 34 en 026- 707 14 35 (extra nummer).

Het NHV doet dan ook een dringend verzoek in voorkomende gevallen, vragen, afmeldingen alleen via een bestuurslid te laten plaats vinden.

Op het digitaal-wedstrijdformulier

Door op de drie puntjes rechtsboven in de balk naast Wedstrijdformulier te klikken verschijnt de optie Afgelasten. U komt nu in het Wedstrijdstatus scherm en kunt hier de status van de wedstrijd invullen. Kies de juiste reden van afgelasten.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie