Skip to main content

Fabian van Olphen in Radio HI: Golden League, transfer naar Parijs en opties Olsson

Vlak voor de start van de Golden League is oud-international Fabian van Olphen (42) in een nieuwe aflevering van de podcast Radio HI te horen. Met host Stijn Steenhuis beschouwt hij voor op de aanstaande oefenduels van de Oranjemannen in Noorwegen.

Advertentie

Van Olphen is te spreken over de ontwikkeling van de nationale ploeg. In zijn tijd werd tegen Luxemburg geoefend en vanaf vandaag treft Oranje grootmachten Spanje, Noorwegen en Denemarken. “Nee joh, waarom zou ik jaloers zijn. Dat is toch alleen maar prachtig”, aldus de gast die na zijn carrière de spelersmakelaardij is ingegaan.

De laatste podcast van Handbal Inside was in de lente. Spielmacher komt vooralsnog niet terug, maar tijdens interlandweken en eindtoernooien zal ‘Radio HI’ geregeld verschijnen. Tips? Mail naar redactie@handbalinside.nl.

Ook vertelt Van Olphen over de korte, maar indrukwekkende trip naar Parijs waar Dani Baijens bij PSG heeft getekend. “We zijn gaan tafelen met Daniel Narcisse en Thierry Omoyer. Dat gebeurt bij andere contractbespreking niet, kan ik je vertellen.”

Foto: FotoReza

Advertentie