Skip to main content

Falke en Köhlen houden Bevo op nul

Ook in de zevende speelronde van de BENE-League heeft Bevo het niet gered. Topschutters Tommie Falke (foto) en Bart Köhlen hielpen het Belgische Sporting Pelt gisteravond aan alle punten: 39-24.

Advertentie

Bij 16-15 had Bevo nog zicht op het eerste positieve resultaat van het seizoen. De puntloze formatie van Richard Curfs moest het in Neerpelt opnieuw doen zonder het geblesseerde duo Niek Jordens (knie) en Dario Polman (kuit).

Ook negen voor Geenen
Aan de overkant scoorde Sporting Pelt er in de tweede helft lustig op los. Landgenoten Falke en Köhlen deden Bevo met ieder negen doelpunten veel pijn. Zij scoorden evenveel als hoekspeler van Bevo Kaj Geenen

De Speler van de Maand September in de BENE-League onttrekt zich aan de malaise in Panningen. Bevo staat samen met Tachos en AtomiX laatste, terwijl Geenen zich nadrukkelijk in de etalage speelt. De Limburgse flankspeler staat in contact met spelersmakelaar en oud-international Fabian van Olphen die goede contacten in Duitsland heeft.

LIONS
Door de ruime thuiszege is Sporting Pelt op tien punten gekomen. Daarmee delen de rood-witten de tweede plaats in de BENE-League met Aalsmeer en Achilles Bocholt. LIONS staat eerste met elf punten.

Foto: FotoReza

Advertentie