Skip to main content

Feyenoord Handbal lacht, V&L huilt

Het doek is gevallen voor V&L. Door een uitnederlaag in Panningen degradeert de Limburgse eredivisionist ten koste van Feyenoord Handbal naar de eerste divisie.

Advertentie

V&L ging gisterenavond tegen Bevo 2 ten onder: 25-21. Bij rust lagen er nog kansen voor de hekkensluiter waar oud-assistent van de Oranjemannen Martin Vlijm soms de coach is (13-12).

Plekje van LIONS 2
Een jaar geleden heeft V&L het plekje in de eredivisie overgenomen van LIONS 2. Met veel aanhakers uit eigen regio leek een middenmoter in de maak. In de tweede seizoenshelft heeft V&L pas in de staart punten gepakt.

Na drie kwartier maakte routinier van Bevo 2 Pim Augustinus de 20-14 waarna V&L het opgaf. Door de uitnederlaag in de allerlaatste wedstrijd van het seizoen blijven de blauw-witten laatste en kan Feyenoord Handbal opgelucht toewerken naar zaterdag.

Plaats vijftien
De Rotterdammers gaan het debuutseizoen in de eredivisie afsluiten op plaats vijftien en daarmee is de formatie van Mohsin Daghrir veilig. Zaterdagavond sluit Feyenoord Handbal het jaar in eigen huis af tegen provinciegenoot EHC.

Advertentie