Skip to main content

Finaleweekend BENE-League in het gedrang

By 30 november 2016BENE-league, Voorpagina

Het finaleweekend om de titel in de BENE-League staat op losse schroeven. Een van de kanshebbers voor plaatsing voor de Final4 speelt in hetzelfde weekend een Europese wedstrijd.

Advertentie

JMS/Hurry-Up speelt in het weekend waar de Final4 gepland staat de return in de achtste finale van de Challenge Cup. De Zwartemeerders staan momenteel op drie punten van nummer vier Achilles Bocholt. De eerste vier ploegen in de BENE-League plaatsen zich voor het finaleweekend.

Hasselt
Er staan nog negen speelrondes op het programma. Hurry-Up heeft het NHV op de hoogte dat het in het weekend van 25 en 26 februari Europese verplichtingen heeft. De Final4 wordt gespeeld in het Belgische Hasselt.

Vorig jaar ging de grensoverschrijdende titel naar het Initia Hasselt. In een bloedstollend duel werd OCI-Lions in de verlenging verslagen (34-35).

Foto: FotoReza

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    21141 34281Following study a few with the blog articles for your internet site now, and that i genuinely like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and are checking back soon. Pls consider my internet internet site too and inform me what you consider. 850234