Skip to main content

Floris Offerman hervat handbalcarrière bij Aristos Amsterdam

By 6 januari 2017Eredivisie, Voorpagina

In de zomer van 2016 stopte Floris Offerman na zeventien seizoenen bij FIQAS/Aalsmeer. Nu, een half jaar later, maakt hij zijn rentree op de Nederlandse handbalvelden. Offerman (22) zal na de winterstop gaan spelen voor DEF-Fire/Aristos, dat uitkomt in de eredivisie. 

Advertentie

“Ik was eigenlijk even helemaal klaar met handballen”, liet Offerman weten. “Echter bleef Ken (hoofdtrainer Aristos, red.) mij herhaaldelijk berichten sturen en uiteindelijk heb ik toch besloten te gaan meetrainen. Dat beviel eigenlijk best goed en dus heb ik besloten m’n handbalschoenen weer aan te trekken.”

“Aristos en Aalsmeer zijn toch een beetje rivalen”

Aanvankelijk zag de rechterhoekspeler wel een beetje op tegen zijn eerste training bij de Amsterdamse club. “Aristos en Aalsmeer zijn toch een beetje rivalen en de stukjes die ik wel eens op Facebook zie langskomen zijn niet mals. Maar ik werd eigenlijk heel hartelijk ontvangen.”

Eerste wedstrijd 2017
Op 19 januari speelt Aristos zijn eerste wedstrijd van 2017. In de regiofinale van de NHV-beker neemt de formatie van Ken van Hasselt het op tegen Berdos.

Advertentie