Skip to main content

‘Flügelflitzer’ twee jaar langer bij TuS Metzingen

By 9 maart 2017Duitsland, Voorpagina

Kelly Vollebregt heeft haar contract bij TuS Metzingen verlengd tot 2019. De 22-jarige rechterhoekspeler verkaste in 2015 naar de Duitse kampioenskandidaat.

Advertentie

Op 18-jarige leeftijd verliet Vollebregt Virto/Quintus voor een avontuur over de grens. Na twee jaar dienstverband bij Koblenz Weibern verruilde ze de promovendus voor TuS Metzingen.

Mede door blessureleed op de rechterflank maakt Vollebregt veel minuten namens de Duitse topclub, waar ook olympiër Jasmina Jankovic, Delaila Amega en Celine Michielsen onder contract staat. Laatstgenoemde is na de zomer actief voor HSG Blomberg-Lippe.

Belager
TuS Metzingen is een van de twee belagers van titelfavoriet SG BBM Bietigheim. De roze/zwarten hebben een achterstand van vier punten op de Nederlands getinte koploper. Net als HC Thüringer heeft de club van Vollebregt achtentwintig punten vergaard uit zestien duels.

‘Flügelflitzer’ Vollebregt vertegenwoordigde alle nationale jeugdteams. In oktober 2016 trok de hoekspeler het oranje van Nederland B aan tijdens het oefentoernooi in Eindhoven.

Foto: TuS Metzingen

Advertentie