Fortissimo boekt eerste zege in Beek

By 1 november 2021Competities, Eredivisie, Voorpagina

Fortissimo heeft in de eredivisie de eerste overwinning binnen. In Beek scoorde de formatie uit Cothen twee punten: 24-27.

Op het parket van BFC stond zaterdagavond het degradatieduel tussen de thuisploeg en Fortissimo op het programma. Met beide één punt na vijf duels kon de eerste voltreffer gescoord worden.

Na 11-12 bij rust trok Fortissimo in de tweede helft aan het langste eind. Bij de Utrechters was schutter Amy Oostveen van afstand belangrijk. De oud-speelster van Quintus en VOC is bezig aan haar tweede seizoen in het groen-zwart van Fortissimo.

Door de eerste zege stijgt de ploeg van Ronald van den Kamp naar de negende plaats op de ranglijst. BFC, sinds de zomer onder leiding van Harold Nusser, blijft steken op één punt en staat samen met Borhave laatste.