Skip to main content

Geen nieuwe stunt Houten in midweek

Wat vorige midweek wel lukte tegen Visé, is BENE-Leagueploeg Houten gisteravond niet in geslaagd. Doordeweeks was Achilles Bocholt in The Dome bij de les: 23-37.

Advertentie

Door Europese verplichtingen van de Belgische titelhouder deed Houten gisteravond al de deuren open voor de hoogvlieger. Na de 6-9 van Rogier Teeuwissen en Nils Idema’s 7-9 namen de gasten afstand van Houten. Landgenoot Odirin Jerry scoorde de 10-15 en bij 12-19 klonk het rustsignaal.

14-24
Ook de vorige speelronde werkte Houten in de midweek af. Visé, dat net als Achilles Bocholt uitkomt in de EHF European Cup, werd door de Utrechters verrassend op 26-26 gehouden.

Zover kwam het gisteravond niet. Al na veertig minuten spelen in The Dome was het verschil tussen Houten en Achilles Bocholt tien doelpunten (14-24) en daarmee te groot voor een volgende verrassing.

Litouwen
Over tien dagen gaat Houten in competitieverband op bezoek bij de huidige koploper van de BENE-League: Volendam. Achilles Bocholt speelt dit weekend de return in Litouwen. Tegen HC Dragunas Klaipeda verdedigt de ploeg van cirkelspeler Tim Claessens een voorsprong van vijf doelpunten (32-27).

Foto: FotoReza

Advertentie