Skip to main content

Gevoel brengt Van Erp terug in Oss: “Ik wil helpen bouwen”

By 21 april 2023april 22nd, 2023Achtergrond, Artikelen, Competities, Eredivisie, Voorpagina

Na twee seizoenen keert Jordi van Erp (23) alweer terug bij Dynamico uit zijn woonplaats Oss. “Hopelijk kunnen we een gevestigde eredivisieploeg worden.”

Advertentie

Van Erp gaat Quintus aan het einde van het lopende seizoen verlaten. “De club wilde met me door en onder leiding van Neso (Saponjic, red.) is er ook een mooi meerjarenplan. Maar ik zie mezelf niet meer pendelen”, legt de opbouwer uit. “De reistijd nekt me.”

“Ik ben ook bezig met afstuderen en heb het heel erg druk. Er is door de ritten naar Kwintsheul nauwelijks tijd voor andere dingen en voor mij is er meer dan alleen handbal en werk. Daarom moet ik nu mijn ambities een beetje opzij zetten”, vervolgt Van Erp.

Na lang wikken en wegen besloot hij in 2021 voor zichzelf te kiezen en het bij toenmalige BENE-Leagueploeg Quintus te proberen. Van Erp komt terug op die keuze. “Ik wil het plezier in het spelletje niet verliezen en ga op gevoel voor Dynamico waar ik weer tijd ga hebben voor bijvoorbeeld nazitten in de kantine.”

Advertentie

Hij vervolgt enthousiast over zijn aanstaande club: “De jeugdopleiding, onder leiding van mijn vader, staat sterk en er breken steeds meer talenten door. Ook mijn jongste broertje haakt aan. Nu komt Dynamico aan bij het laatste stapje en ik wil helpen bouwen. Hopelijk kunnen we een gevestigde eredivisieploeg worden.”

“Ik hoop dat ik iets extra’s kan brengen”, besluit Van Erp die samen met Lisanne Kruijswijk van HandbaL Venlo in buurdorp Geffen een huis heeft gekocht en bij Dynamico weer gaat samenspelen met neven Erik en Frank Loeffen. “De hele vereniging kan in de aankomende jaren stappen zetten.”

Foto: Tina Kolthof

Advertentie