Skip to main content

Gielen verlengt in Venlo: “Rek zit er nog in”

Meer clubs waren geïnteresseerd in Robin Gielen (46), maar de trainer/coach heeft besloten nog een jaar bij landskampioen HandbaL Venlo te blijven. “Ik zou best nog een keertje ergens anders willen kijken, maar nu even niet.”

Advertentie

Gielen is bezig aan seizoen zes voor de damesploeg. “Ik loop hier in totaal al acht jaar rond en voel me goed. Heb in een moeilijke periode privé ook veel steun aan de club gehad”, legt hij uit.

Aanstaande fusie
“Achter de schermen is het ook bij HandbaL Venlo een roerige periode, omdat de club gaat fuseren met Blerick. Dan moeten we op het veld rust bewaren. Daarom hebben we besloten de samenwerking te verlengen”, gaat Gielen verder.

Vorig seizoen maakte hij HandbaL Venlo voor het eerst in de clubhistorie landskampioen. Ook dit jaar zijn de prestaties van de blauw-witten goed en doet de formatie van Gielen nog mee om twee hoofdprijzen. “De meiden hebben vertrouwen in mij. Rek zit er nog in.”

Ergens anders kijken
Zo gaat de Limburger niet in op interesse van andere clubs. Gielen besluit: “Er is behoorlijk wat langs gekomen. Ik zou best nog een keertje ergens anders willen kijken, maar nu even niet. In Venlo is nu de beste keuze.”

Foto: Tina Kolthof

Advertentie