Skip to main content

“Het ging er een beetje om hangen”

In de Olympische selectie is een plaatsje ingeruimd voor Jessy Kramer. De Noord-Hollandse was erg blij toen ze haar naam zag staan op het lijstje spelers dat mee gaat naar Rio de Janeiro.

Advertentie

“Het was vooral een hele opluchting”, vertelt de kersverse speelster van het Franse Toulon. “Ik was toch echt gespannen. Het ging er een beetje om hangen. Ik wist niet echt waar ze voor gingen kiezen. Een extra speelster in de aanval of toch een verdediger”. Door de keuze voor Kramer viel onder meer WK-ganger Lynn Knippenborg af.

Rio Updates
In de eerste week van de voorbereiding voelde Kramer geen druk. Groener en Portengen kennen de 26-jarige opbouwspeelster goed. “Ze weten wat iedereen kan. Het was zaak om fit te blijven. Daar heb ik m’n best voor gedaan”, legt Kramer uit.

Vanavond in de eerste editie van Handbal Inside Rio Updates het uitgebreide verhaal van Jessy Kramer. Ook keepster Jasmina Jankovic vertelt over haar verrassende selectie en het effect dat het afvallen van routinier Van der Wal heeft op de hechte keepersgilde.

Door: Stijn Steenhuis
Foto: Jasper SteenhuisAdvertentie

Join the discussion 12 Comments