Goaltjesdief Ramos swingt weer

0

Twee jaar geleden werd hij nog uitgeroepen tot de beste speler van de BENE-League. Vorig seizoen gaf Joao Jacob Ramos in het shirt van LIONS niet thuis. Sinds Christopher Jauernik voor de Limburgse fusieclub staat swingt de Portugees weer. 

LIONS kende zaterdagavond weinig moeite met Houten. Het treffen met de promovendus eindigde in 36-22. Met elf goals kroonde Ramos zich tot topschutter van het BENE-Leagueduel.

“Mentaal zit het wat beter”, verklapt de goaltjesdief aan Tom van der Wilt van dagblad De Limburger. “De trainer geeft mij vertrouwen.”

Middenopbouwpositie
Jauernik, die het stokje heeft overgenomen van Mark Schmetz, posteert Ramos op de middenopbouwpositie. “Het is moeilijker. Je hebt de verantwoording over de aanval. Ik moet nu mijn momenten kiezen om zelf te gaan of Joris en Jasper in stelling te brengen. Maar daardoor zijn we ook onvoorspelbaarder.”

Twaalf punten
Na acht duels staat LIONS bovenaan. De Limburgers hebben net als titelhouder Achilles Bocholt twaalf punten. Provinciegenoot Bevo staat met tien punten derde in de BENE-League.

Lees ook: Aalsmeer geeft teken van leven

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here