Skip to main content

Goede beurt Ravensbergen, Jansen en Baijens

In de eenentwintigste speelronde in de tweede Bundesliga hebben EK-gangers Bart Ravensbergen (foto), Tom Jansen en Dani Baijens een belangrijke rol voor hun winnende club gespeeld.

Advertentie

HSG Nordhorn-Lingen heeft HC Empor Rostock weten te kloppen: 29-23. Daardoor blijven de rood-witten, waar Sander Visser er vier maakte, tweede op de ranglijst.

Weer op schot
Op het tweede niveau van Duitsland leverde Ravensbergen een ijzersterk half uur af. De goalie van Oranje kwam tegen HC Empor Rostock tot elf stops (40 procent).

Ook twee punten voor het TV Grosswallstadt en Jansen. Waar de rechteropbouwer ook in de vorige speelronde op schot was, deed de linkspoot daar tegen HSC 2000 Coburg (30-29) nog een schep bovenop. Jansen prikte afgelopen weekend liefst elf keer raak.

Vijf goals, vier assists
Baijens heeft in het tenue van ASV Hamm-Westfalen laten zien waarom hij door HSV is aangetrokken. Op bezoek bij TSV Bayer Dormagen (24-34) was de aandrijver van het Nederlands team betrokken bij negen doelpunten: vijf goals – slechts één misser – en vier assists.

Lees ook: Stunt Versteijnen en messcherpe Ten Velde

Foto: FotoReza

Advertentie